Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 16:29

Eπίσκεψη του Αρχηγού του Εμιρικού Ναυτικού του Κατάρ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Αρχηγός του Εμιρικού Πολεμικού Ναυτικού του Κατάρ ενημερώθηκε για τις δυνατότητες του Πολεμικού Ναυτικού και των ΕΑΣ, και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Αρχηγός του Εμιρικού Πολεμικού Ναυτικού του Κατάρ ενημερώθηκε για τις δυνατότητες του Πολεμικού Ναυτικού και των ΕΑΣ, και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, του Αρχηγού του Εμιρικού Πολεμικού Ναυτικού του Κατάρ, Maj. General (sea) Mohammed Nasser Al-Mohannadi.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Αρχηγός του Εμιρικού Πολεμικού Ναυτικού του Κατάρ ενημερώθηκε για τις δυνατότητες του Πολεμικού Ναυτικού και των ΕΑΣ, και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.

IMG 2947

Επιπρόσθετα, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου, όπου και επέβη σε πολεμικά πλοία, ενώ μετέβη και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί επί θεμάτων ναυτικής εκπαιδεύσεως.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter