Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 18:42

Οι ... αντιπαραγωγικοί του Πολεμικού Ναυτικού δίνουν λύση στο θέμα των υποβρυχίων!

Ο Αρχηγός ΓΕΝ, μιλώντας στους δημοσιογράφους για το θέμα των τελευταίων θετικών εξελίξεων στο ζήτημα της ολοκληρώσεως της κατασκευής των τεσσάρων υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού ήταν αποκαλυπτικός... Ο Αρχηγός ΓΕΝ, μιλώντας στους δημοσιογράφους για το θέμα των τελευταίων θετικών εξελίξεων στο ζήτημα της ολοκληρώσεως της κατασκευής των τεσσάρων υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού ήταν αποκαλυπτικός...

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, μιλώντας στους δημοσιογράφους για το θέμα των τελευταίων θετικών εξελίξεων στο ζήτημα της ολοκληρώσεως της κατασκευής των τεσσάρων υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού (τριών νέων Type-214AIP και ενός παλαιότερου εκσυγχρονισμένου Type-209/1200) ήταν αποκαλυπτικός:

«30 εκατ. ευρώ ζήτησαν επισήμως και εγγράφως από το ΓΕΝ για να επανενεργοποιηθούν τα Ναυπηγεία, για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των τεσσάρων υποβρυχίων και να τα παραλάβει το ΠΝ! Ξέρετε πόσο τελικώς μας κόστισε; 500.000 ευρώ! Και αυτό το κατάφεραν τα στελέχη του ΠΝ και οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά» μας είπε σε κάποια στιγμή ο Αρχηγός.

Για να δεχτεί πλήθος ερωτήσεων από τους στρατιωτικούς συντάκτες, όπως: Πόσα είναι τα στελέχη του ΠΝ που εμπλέκονται; Ποιος είναι επικεφαλής; κ.λπ.

Λοιπόν κρατηθείτε: Όλη η δουλειά έγινε από δύο πλήρη πληρώματα των υποβρυχίων («ΠΙΠΙΝΟΣ» και «ΜΑΤΡΩΖΟΣ»), που αποτελείται από εξαιρετικά έμπειρα στελέχη, οι περισσότεροι των οποίων έχουν υπηρετήσει στον «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ» αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία, καθώς και το Κλιμάκιο του ΠΝ που βρίσκεται στα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά. Όλων αυτών προίσταται ο επικεφαλής του Κλιμακίου που είναι ένας παλαιός και έμπειρος Αντιπλοίαρχος-Μηχανικός και τη γενικότερη επίβλεψη έχει ο Αντιναύαρχος – Μηχανικός Ηλίας Δημόπουλος Διοικητής της Διοικήσεως Διοικητικής Μερίμνης Ναυτικού (ΔΔΜΝ)!

Ο ένας με μισθό περίπου 1400 ευρώ και ο άλλος περίπου 1800!

Για... «αντιπαραγωγικοί» μια χαρά τα καταφέρνουν!!!!

Λ.Σ.Μ. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter