Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 11:55

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ στο Ετήσιο Συνέδριο του ΚΕΝΑΠ

Το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου του ΚΕΝΑΠ, που διεξάγεται από 24 έως 26 Ιουνίου 2014, είναι η διαμόρφωση κατάλληλης νομικής αντίληψης στη θάλασσα για την βελτίωση του περιβάλλοντος της ναυτικής ασφάλειας. Το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου του ΚΕΝΑΠ, που διεξάγεται από 24 έως 26 Ιουνίου 2014, είναι η διαμόρφωση κατάλληλης νομικής αντίληψης στη θάλασσα για την βελτίωση του περιβάλλοντος της ναυτικής ασφάλειας.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών του 5ου Ετήσιου Συνεδρίου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ).
Το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου του ΚΕΝΑΠ, που διεξάγεται από 24 έως 26 Ιουνίου 2014, είναι η διαμόρφωση κατάλληλης νομικής αντίληψης στη θάλασσα για την βελτίωση του περιβάλλοντος της ναυτικής ασφάλειας, ενώ στις εργασίες του συμμετέχουν Ακαδημαϊκοί και Ανώτατοι Αξιωματικοί από κράτη-μέλη της Συμμαχίας και χώρες Εταίρους.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter