Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 18:35

Προχωρούν οι εργασίες ενεργοποίησης των τεσσάρων υποβρυχίων του ΠΝ

Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών ολοκλήρωσης της ναυπήγησης των υποβρυχίων από τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και τους εργαζόμενους των ΕΝΑΕ. Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών ολοκλήρωσης της ναυπήγησης των υποβρυχίων από τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και τους εργαζόμενους των ΕΝΑΕ.

Ομαλά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό εξελίσσονται οι έλεγχοι και οι εργασίες ενεργοποίησης των 3 νέων υποβρυχίων -ΠΙΠΙΝΟΣ ΜΑΤΡΩΖΟΣ και ΚΑΤΣΩΝΗΣ- και του εκσυγχρονισμένου ΩΚΕΑΝΟΣ στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στοιχεία και οι ενδείξεις από την πορεία των εργασιών χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, έτσι ώστε να προγραμματίζεται σύντομα ο αποδεξαμενισμός των υποβρυχίων ΠΙΠΙΝΟΣ και ΩΚΕΑΝΟΣ.

Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών ολοκλήρωσης της ναυπήγησης των υποβρυχίων από τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και τους εργαζόμενους των ΕΝΑΕ. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter