Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 12:18

360 Μοίρες - 24 ώρες στη φρεγάτα Ναυαρίνο του Πολεμικού Ναυτικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τη γέφυρα και τα μαγειρεία έως το μηχανοστάσιο, τα σύγχρονα οπλικά συστήματα και τις αλλαγές βάρδιας στο κατάστρωμα, μπροστά στον φακό της εκπομπής αποτυπώνεται η καθημερινότητα και η δράση των φρουρών του Αιγαίου. Από τη γέφυρα και τα μαγειρεία έως το μηχανοστάσιο, τα σύγχρονα οπλικά συστήματα και τις αλλαγές βάρδιας στο κατάστρωμα, μπροστά στον φακό της εκπομπής αποτυπώνεται η καθημερινότητα και η δράση των φρουρών του Αιγαίου.

Για πρώτη φορά, τηλεοπτικό συνεργείο ανεβαίνει για 24 ώρες σε φρεγάτα που βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας στα ταραγμένα νερά του Αιγαίου.
Η Σοφία Παπαϊωάννου και οι «360ο» συμμετέχουν σε περιπολία του πολεμικού ναυτικού και καταγράφουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει και επιχειρεί το πλήρωμα.
Από τη γέφυρα και τα μαγειρεία έως το μηχανοστάσιο, τα σύγχρονα οπλικά συστήματα και τις αλλαγές βάρδιας στο κατάστρωμα, μπροστά στον φακό της εκπομπής αποτυπώνεται η καθημερινότητα και η δράση των φρουρών του Αιγαίου.
Στην εκπομπή μιλάνε μέλη του πληρώματος που περιγράφουν μερικές από τις πλέον ενδιαφέρουσες ιστορίες των ελληνικών θαλασσών.

Δειτε ΕΔΩ το βίντεο!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 14:40