Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 19:32

Ο Προμηθέας στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου - Υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο πλους έχει σχεδιαστεί να διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου, καταπλέοντας αρχικά στην Ίο στις 29 Απριλίου, στην Ανάφη την 1 Μαΐου, στην Αμοργό στις 2 Μαΐου, στην Δονούσα στις 4 Μαΐου, στην Σχοινούσα στις 5 Μαΐου και στην Ηρακλειά στις 6 Μαΐου. Ο πλους έχει σχεδιαστεί να διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου, καταπλέοντας αρχικά στην Ίο στις 29 Απριλίου, στην Ανάφη την 1 Μαΐου, στην Αμοργό στις 2 Μαΐου, στην Δονούσα στις 4 Μαΐου, στην Σχοινούσα στις 5 Μαΐου και στην Ηρακλειά στις 6 Μαΐου.

Tο Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ», πραγματοποιεί για μια ακόμα φορά το πρόγραμμα επισκέψεων σε ακριτικά νησιά του Αιγαίου, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας περίθαλψης των κατοίκων των μικρών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων στο πλαίσιο του Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής.

1 prom

Πρώτος σταθμός ήταν στις 30 Απριλίου ο Άγιος Ευστράτιος, όπου και παρέμεινε έως την 1η Μαϊου. Το διάστημα 2-3 Μαϊου βρέθηκε στις Οινούσες και ακολούθως το διάστημα 4-5 Μαϊου στα Ψαρά. Το πρόγραμμα κλείνει το διήμερο 6-7 Μαϊου στους Αρκούς και τη Δονούσα.

3 prom

4 promΤο ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» διαθέτει μια πλήρη θεραπευτική μονάδα, εξοπλισμένη με χειρουργείο, μονάδα εντατικής θεραπείας, θάλαμο ασθενών, ακτινολογικό - μικροβιολογικό εργαστήριο και οδοντιατρείο, ενώ στο πλοίο επιβαίνει μια διευρυμένη διακλαδική ομάδα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 19:34