Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 08:56

Πλους στην Ιστορία - Μπες και εσύ στα "ξύλινα τείχη"

Μπες και εσύ στα "ξύλινα τείχη", γίνε ένας από τους 170 κωπηλάτες της τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ και βίωσε τη ναυτική μας παράδοση σε μία μέρα γιορτής για όλους. Μπες και εσύ στα "ξύλινα τείχη", γίνε ένας από τους 170 κωπηλάτες της τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ και βίωσε τη ναυτική μας παράδοση σε μία μέρα γιορτής για όλους.

Το Πολεμικό Ναυτικό, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ελληνισμό από την εποχή των Περσικών πολέμων, έχει ταυτιστεί με τα "ξύλινα τείχη" της θρυλικής τριήρους, που αποτέλεσε τον προμαχώνα της ελευθερίας και εφαλτήριο για τη δημιουργία του "Χρυσού Αιώνα" της αρχαίας Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πολεμικό Ναυτικό διοργανώνει ολιγόωρο πλου την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 10:00 με σημείο απόπλου/κατάπλου το Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης (Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου).

Μπες και εσύ στα "ξύλινα τείχη", γίνε ένας από τους 170 κωπηλάτες της τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ και βίωσε τη ναυτική μας παράδοση σε μία μέρα γιορτής για όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter