Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 00:23

Μέγα Το Της Θαλάσσης Κράτος - Ίμια 1996 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλούν για πρώτη φορά μετά από 22 σχεδόν χρόνια οι Έλληνες Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, κυβερνήτες των πλοίων και πρωταγωνιστές της νύχτας των Ιμίων. Μιλούν για πρώτη φορά μετά από 22 σχεδόν χρόνια οι Έλληνες Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, κυβερνήτες των πλοίων και πρωταγωνιστές της νύχτας των Ιμίων.

Μια εξαιρετική δημοσιογραφική έρευνα από μια κορυφαία Ελληνίδα δημοσιογράφο για την κρίση των Ιμίων, όπως δεν είδαμε ποτέ μέχρι σήμερα. Μία εκπομπή, στην οποία η δημιουργός των επικών ντοκιμαντέρ "Το Βουνό της Σιωπής" και της "Μαρτυρίας του τελευταίου Στρατοπεδάρχη της ΕΛΔΥΚ για τη μάχη του στρατοπέδου", δίνει για μια ακόμα φορά τα διαπιστευτήριά της.

Στην δημοσιογράφο του Ρικ Αίμιλη Μιχαήλ μιλούν για πρώτη φορά μετά από 22 σχεδόν χρόνια οι Έλληνες Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, κυβερνήτες των πλοίων και πρωταγωνιστές της νύχτας των Ιμίων, ενώ προβάλλονται για πρώτη φορά εικόνες βιντεοσκοπημένες από την Κανονιοφόρο "Πολεμιστής" που περιπολούσε λίγα μέτρα από τις βραχονησίδες.

Δείτε την εκπομπή, σε δημοσιογραφική επιμέλεια της Αίμιλη Μιχαήλ και σε σκηνοθεσία της Αλεξίας Μουταφίδου.