Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 17:06

Τελετή για τη γενέθλια ημέρα της ΑΣΔΕΝ παρουσία Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΝ και ΥΦΕΘΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΑΣΔΕΝ συμπληρώνει φέτος 69 χρόνια από την αρχική συγκρότηση της ως Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Αττικής (ΑΣΔΑ) στην περιοχή της Αθήνας. Η ΑΣΔΕΝ συμπληρώνει φέτος 69 χρόνια από την αρχική συγκρότηση της ως Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Αττικής (ΑΣΔΑ) στην περιοχή της Αθήνας.

Στην τελετή εορτασμού της γενέθλιας ημέρας της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Σχηματισμού, στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΤΑ Β'» στην Αθήνα, παραβρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.

Απευθυνόμενος στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της ΑΣΔΕΝ, ο κ. Δαβάκης αναφέρθηκε στο ρόλο του Μείζονος Σχηματισμού, ο οποίος όπως είπε έχει διττή σημασία για την πατρίδα:

Η προσφορά σας δεν έγκειται μονάχα στην εκπλήρωση της σημαντικής αποστολής προάσπισης της άμυνας, της ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της χώρας, αλλά επεκτείνεται στην κοινωνία και ιδίως στις ακριτικές περιοχές, μέσα από ένα πολυσχιδές πλήρες πρόγραμμα κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς. Αξίζουν σε όλους σας θερμά συγχαρητήρια, καθώς είστε ταυτόχρονα υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της πατρίδας και μαχητές κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

Η ΑΣΔΕΝ συμπληρώνει φέτος 69 χρόνια από την αρχική συγκρότηση της ως Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Αττικής (ΑΣΔΑ) στην περιοχή της Αθήνας.

Η ΑΣΔΕΝ συμπληρώνει φέτος 69 χρόνια από την αρχική συγκρότηση της ως Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Αττικής (ΑΣΔΑ).

Η ΑΣΔΕΝ συμπληρώνει φέτος 69 χρόνια από την αρχική συγκρότηση της ως Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Αττικής (ΑΣΔΑ) στην περιοχή της Αθήνας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 17:28