Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 14:50

Ετήσιο μνημόσυνο Πεσόντων Υγειονομικού Σώματος

Στο μνημόσυνο παρέστη ο Aρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο παρακείμενο Ηρώο «Πεσόντων Υγειονομικού» και «Άγνωστης Αδελφής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού». Στο μνημόσυνο παρέστη ο Aρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο παρακείμενο Ηρώο «Πεσόντων Υγειονομικού» και «Άγνωστης Αδελφής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».

Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 401 ΓΣΝΑ το Ετήσιο Διακλαδικό Μνημόσυνο Πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών του Υγειονομικού Σώματος.

Στο μνημόσυνο παρέστη ο Aρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο παρακείμενο Ηρώο «Πεσόντων Υγειονομικού» και «Άγνωστης Αδελφής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Χρήστος Γρηγορέας, ο Διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΣ Υποστράτηγος (ΥΙ) Σέργιος Γκιράνης, ο Διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΝ Υποναύαρχος (ΥΙ) Ευάγγελος Νεονάκης, ο Διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Στέφανος Φουρλεμάδης και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθηγητής Γρηγόριος Κωσταράς.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter