Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 12:20

Τελετή ονομασίας ΔΕΑ στη Σχολή Πυροβολικού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα πρόγραμμα της τελετής περιλάμβανε, δοξολογία, παράδοση των καθηκόντων των αποχωρούντων ΥΕΑ 2014 Α' ΕΣΣΟ στους νέους μαθητές, επίδοση των πτυχίων, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής και παρέλαση τμημάτων. Τα πρόγραμμα της τελετής περιλάμβανε, δοξολογία, παράδοση των καθηκόντων των αποχωρούντων ΥΕΑ 2014 Α' ΕΣΣΟ στους νέους μαθητές, επίδοση των πτυχίων, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής και παρέλαση τμημάτων.

Την Παρασκευή 04 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πυροβολικού στην Νέα Πέραμο Αττικής, η τελετή ονομασίας των Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών της 2014 Α΄ ΕΣΣΟ σε Δοκίμους Εφέδρους Αξκούς (ΔΕΑ).

Τα πρόγραμμα της τελετής περιλάμβανε, δοξολογία, παράδοση των καθηκόντων των αποχωρούντων ΥΕΑ 2014 Α' ΕΣΣΟ στους νέους μαθητές, επίδοση των πτυχίων, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής και παρέλαση τμημάτων.

Τελετή ονομασίας ΔΕΑ στη ΣΠΒ

Στην τελετή, το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκπροσώπησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πυροβολικού του ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Μενέλαος Μεϊμάρης, ο οποίος ανέγνωσε και σχετικό μήνυμα του κ. Αρχηγού ΓΕΣ.

Τελετή ονομασίας ΔΕΑ στη ΣΠΒ

Τελετή ονομασίας ΔΕΑ στη ΣΠΒ

Στην τελετή παρέστησαν o Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ελευσίνας κ. Δωρόθεος, μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών του Πυροβολικού. εκπρόσωποι στρατιωτικών μονάδων της περιοχής, φίλοι και μέλη οικογενειών των νέων ΔΕΑ.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter