Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 09:14

Και Ιερά Τα Πάτρια Τιμήσω - Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της 96ης ΑΔΤΕ

Το προσωπικό της 96ης ΑΔΤΕ εκπαιδεύεται συνεχώς και υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση την αποφασιστικότητά του να υπερασπίσει με κάθε τρόπο το νησί από εχθρική ενέργεια. Το προσωπικό της 96ης ΑΔΤΕ εκπαιδεύεται συνεχώς και υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση την αποφασιστικότητά του να υπερασπίσει με κάθε τρόπο το νησί από εχθρική ενέργεια.

Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση προσωπικού στην Περιοχή Ευθύνης της 96ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Το προσωπικό της 96ης ΑΔΤΕ εκπαιδεύεται συνεχώς...

...και υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση την αποφασιστικότητά του να υπερασπίσει με κάθε τρόπο το νησί από εχθρική ενέργεια.

Στιγμιότυπο από την επιχειρησιακή εκπαίδευση προσωπικού στην Περιοχή Ευθύνης της 96ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, το προσωπικό της 96ης ΑΔΤΕ εκπαιδεύεται συνεχώς και υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση την αποφασιστικότητά του να υπερασπίσει με κάθε τρόπο το νησί της Χίου από οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια. Άλλωστε, το ρητό της 96ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, Και Ιερά Τα Πάτρια Τιμήσω, που ήταν ο όρκος των αρχαίων Αθηναίων προς την θεά Αθηνά, δεν επιδέχεται παρερμηνείας...

Το προσωπικό της 96ης ΑΔΤΕ εκπαιδεύεται συνεχώς και υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση την αποφασιστικότητά του να υπερασπίσει με κάθε τρόπο το νησί από εχθρική ενέργεια.

Στιγμιότυπο από την εκπαίδευση των στρατιωτών της 96ης ΑΔΤΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 03:47