Κυριακή, 02 Νοεμβρίου 2014 11:27

Στις ΗΠΑ ο Αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς!

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Α/ΓΕΣ θα έχει συνομιλία με τον ομόλογό του, για θέματα αμοιβαίου επιχειρησιακού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Α/ΓΕΣ θα έχει συνομιλία με τον ομόλογό του, για θέματα αμοιβαίου επιχειρησιακού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Επίσημη προγραμματισμένη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προσκεκλημένος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Στρατηγού κ. Raymond T. Odierno, πραγματοποιεί από 1 έως 8 Νοεμβρίου 2014 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Α/ΓΕΣ θα έχει συνομιλία με τον ομόλογό του, για θέματα αμοιβαίου επιχειρησιακού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ο κ. Α/ΓΕΣ θα επισκεφθεί στην έδρα του ΟΗΕ, το Ελληνικό προσωπικό που υπηρετεί εκεί και θα συναντηθεί με τον Αντιστράτηγο Maqsood Ahmed στρατιωτικό σύμβουλο του ΟΗΕ για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ενημέρωσής του για το σύστημα εκπαίδευσης των στελεχών των ΗΠΑ θα επισκεφθεί σχολές και σχολεία του Στρατού Ξηράς.

Τέλος, θα συμμετάσχει στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που διοργανώνει η Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter