Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 19:24

Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2015 Β΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ορκωμοσία Οπλιτών της 2015 Β΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς. Ορκωμοσία Οπλιτών της 2015 Β΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς.

ΚΕΝ Άρτας

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άρτας, η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2015 Β΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Διοικητή της Διεύθυνσης Επιστράτευσης του Γ' Σώματος Στρατού Ταξίαρχου κ. Προκόπιου Καρατζέτσου, του Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Ιγνατίου, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, εκπροσώπων των Περιφερειακών Ενοτήτων Άρτας - Πρέβεζας, εκπρόσωπου της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, των τοπικών αρχών, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών, καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.

ΚΕΠB

1 kepb

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2015 Β΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πυροβολικού του ΓΕΣ Υποστράτηγου κ. Αντώνιου Βιτετζάκη, του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιου, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, του Δήμαρχου Θηβαίων, αντιπροσωπειών Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς, των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατων Αξιωματικών του Συνδέσμου Αποστράτων – Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας ο «Ιερός Λόχος», καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.

ΚΕΤΘ

1 keth

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2015 Β΄ΕΣΣΟ, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιππικού Τεθωρακισμένων του ΓΕΣ, Υποστράτηγου κ. Δημήτριου Κυριάκου, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαβιβάσεων του ΓΕΣ, Ταξίαρχου κ. Απόστολου Περβολαράκη, του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών, καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.

ΚΕΕΜ

1 keem

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2015 Β΄ ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών στη Σπάρτη, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Εφοδιασμού Μεταφορών του ΓΕΣ, Υποστράτηγου κ. Γεώργιου Καζαμία, του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών, καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.

ΚΕΥΠ

1 keyp

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία, η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2015 Β΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ Υποστράτηγου κ. Δημήτριου Βλαχογιάννη, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών, καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter