Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 15:40

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ σε Φαρμακονήσι, Κω και Ικαρία - Διαψεύδεται το επεισόδιο με τους μετανάστες

Επιπλέον, το ΓΕΣ ενημερώνει ότι τα αναγραφόμενα σε πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά "Θερμό επεισόδιο" μεταξύ μεταναστών και του προσωπικού του Φυλακίου στο Φαρμακονήσι, είναι παντελώς αναληθή. Επιπλέον, το ΓΕΣ ενημερώνει ότι τα αναγραφόμενα σε πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά "Θερμό επεισόδιο" μεταξύ μεταναστών και του προσωπικού του Φυλακίου στο Φαρμακονήσι, είναι παντελώς αναληθή.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΣ συνοδευόμενος από κλιμάκιο Αξιωματικών από το ΓΕΣ και την ΑΣΔΕΝ πραγματοποίησε επίσκεψη στο Φαρμακονήσι, όπου συζήτησε με το προσωπικό και εξετάσθηκαν επί τόπου μέτρα για την περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας της μικρονήσου καθώς και των συνθηκών διαβίωσης.

Επίσης, ο Α.ΓΕΣ βρέθηκε στην Κω, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Διοικητή του Σχηματισμού και εξετάσθηκε η τρέχουσα κατάσταση της Περιοχής Ευθύνης του, και δόθηκαν οδηγίες / κατευθύνσεις για θέματα χειρισμού του μόνιμου και στρατεύσιμου προσωπικού, με ενεργοποίηση στο έπακρο των ομάδων ψυχοκοινωνικής μέριμνας, των στρατιωτικών ιερέων και των Ανθυπασπιστών Διοικήσεως.

Τέλος, επισκέφθηκε και την Ικαρία, όπου ενημερώθηκε από τον επικεφαλής του κλιμακίου του Μηχανικού για την πρόοδο των εργασιών του έργου βελτίωσης του δρομολογίου ΚΑΡΚΙΝΑΓΡΙ - ΜΑΓΓΑΝΙΤΗ.

Επιπλέον, το ΓΕΣ ενημερώνει ότι τα αναγραφόμενα σε πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά με "Θερμό επεισόδιο" μεταξύ μεταναστών και του προσωπικού του Φυλακίου στο Φαρμακονήσι, είναι παντελώς αναληθή.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 17:30