Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 12:37

Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος του 401 ΓΣΝΑ για το 2015 - 2016

Το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών από το 401 ΓΣΝΑ, αλλά και από το σύνολο των υγειονομικών μονάδων και υπηρεσιών του Στρατού Ξηράς είναι υψηλού επιπέδου, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τα ευμενή σχόλια των συμπολιτών μας οι οποίοι κατά καιρούς τις έχουν χρησιμοποιήσει. Το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών από το 401 ΓΣΝΑ, αλλά και από το σύνολο των υγειονομικών μονάδων και υπηρεσιών του Στρατού Ξηράς είναι υψηλού επιπέδου, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τα ευμενή σχόλια των συμπολιτών μας οι οποίοι κατά καιρούς τις έχουν χρησιμοποιήσει.

Την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) εκδήλωση για την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος 2015 – 2016 του Νοσοκομείου. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 401 ΓΣΝΑ περιλαμβάνει την οργάνωση και υλοποίηση σεμιναρίων, ημερίδων, και συνεδρίων αφιερωμένων σε εξειδικευμένα ιατρικά θέματα. Παράλληλα περιλαμβάνει αντικείμενα γενικής και ειδικής εκπαίδευσης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Το Υγειονομικό Σώμα αποτελεί πολλαπλασιαστή του ηθικού των στελεχών του Στρατού Ξηράς, τα οποία γνωρίζουν ότι σε κάθε περίπτωση θα τύχουν της καλύτερης δυνατής υγειονομικής αντιμετώπισης. Το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών από το 401 ΓΣΝΑ, αλλά και από το σύνολο των υγειονομικών μονάδων και υπηρεσιών του Στρατού Ξηράς είναι υψηλού επιπέδου, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τα ευμενή σχόλια των συμπολιτών μας οι οποίοι κατά καιρούς τις έχουν χρησιμοποιήσει.

Το έμψυχο δυναμικό του Υγειονομικού Σώματος αποτελείται από άριστους επαγγελματίες με δυνατότητες εκπαίδευσης, ο καθένας στον τομέα του, στα πιο διακεκριμένα κέντρα του εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ στο υψηλό επίπεδο των νοσοκομείων πρέπει να σημειωθεί και η ουσιαστική συμβολή του άρτια καταρτισμένου τεχνικού και διοικητικού προσωπικού.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 18:18