Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 14:50

Η Διαχρονική Εξέλιξη των Ελλήνων Πεζοναυτών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Η ημερίδα, η οποία θα φιλοξενηθεί από το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας που ευγενικά μας παραχώρησε το αμφιθέατρό του, απευθύνεται, πρωτίστως σε όλους τους εν ενεργεία και εφέδρους πεζοναύτες και θα εστιάσει σε 5 βασικές ιστορικές ενότητες. Η ημερίδα, η οποία θα φιλοξενηθεί από το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας που ευγενικά μας παραχώρησε το αμφιθέατρό του, απευθύνεται, πρωτίστως σε όλους τους εν ενεργεία και εφέδρους πεζοναύτες και θα εστιάσει σε 5 βασικές ιστορικές ενότητες.

Την 1η ημερίδα με θέμα « Η Διαχρονική Εξέλιξη των Ελλήνων Πεζοναυτών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» διοργανώνει στις 13 Δεκεμβρίου 2016 ο Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών. "Η γνώση της Ιστορίας των Ελλήνων Πεζοναυτών προσδίδει «ειδικό βάρος» σε αυτούς που υπηρέτησαν, ή υπηρετούν αυτή τη στιγμή σε αυτόν τον σχηματισμό των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων", αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Η ημερίδα, η οποία θα φιλοξενηθεί από το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας που ευγενικά μας παραχώρησε το αμφιθέατρό του, απευθύνεται, πρωτίστως σε όλους τους εν ενεργεία και εφέδρους πεζοναύτες και θα εστιάσει σε 5 βασικές ιστορικές ενότητες. (Αρχαιότητα, Βυζάντιο, Βαλκανικοί Πόλεμοι, Μικρά Ασία, 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος έως σήμερα τις οποίες θα αναπτύξουν Ιστορικοί και Ανώτατοι Αξιωματικοί.

1 afisa2

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και μόνον με προσκλήσεις. 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter