Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 18:26

Αναγκαστική προσγείωση Chinook της Αεροπορίας Στρατού στο Ηράκλειο

Ο πιλότος του ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου του αερολιμένα ότι επρόκειτο να επιστρέψει εσπευσμένα και αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και τα σωστικά μέσα του αεροδρομίου. Ο πιλότος του ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου του αερολιμένα ότι επρόκειτο να επιστρέψει εσπευσμένα και αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και τα σωστικά μέσα του αεροδρομίου.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Λαμπράκης

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου" πραγματοποίησε πριν από λίγα μόλις λεπτά ένα ελικόπτερο Chinook CH-47D της Αεροπορίας Στρατού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του defenceline.gr, το ελικόπτερο πραγματοποίησε πτήση προς το Ηράκλειο με σκοπό την αεροδιακομιδή ασθενούς, ωστόσο κατά τη διάρκεια της επιστροφής του παρουσίασε βλάβη στον ένα κινητήρα ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Ο πιλότος του ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου του αερολιμένα ότι επρόκειτο να επιστρέψει εσπευσμένα και αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και τα σωστικά μέσα του αεροδρομίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε κινητοποίηση και της ΕΜΑΚ, αλλά και του ΕΚΑΒ για παν ενδεχόμενο. Το ελικόπτερο κατάφερε τελικά να προσγειωθεί χωρίς άλλες συνέπειες.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 18:31