Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 09:24

Aποφοίτηση Ανθυπολοχαγών στη Σχολή Πυροβολικού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών Πυροβολικού της τάξεως ΣΣΕ/2015 «Αντιστράτηγος Παναγιώτης Δαγκλής». Τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών Πυροβολικού της τάξεως ΣΣΕ/2015 «Αντιστράτηγος Παναγιώτης Δαγκλής».

Την Παρασκευή 17 Ioυνίου 2016, στη Σχολή Πυροβολικού, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών Πυροβολικού της τάξεως ΣΣΕ/2015 «Αντιστράτηγος Παναγιώτης Δαγκλής».

5 apofoitisi anth

6 apofoitisi anth

Οι νέοι Ανθυπολοχαγοί του Πυροβολικού εκπαιδεύτηκαν στην Τακτική και Τεχνική χρησιμοποίηση του Πυροβολικού Μάχης και Αντιαεροπορικού Πυροβολικού στο επίπεδο της Πυροβολαρχίας και της Μοίρας, καθώς και στο χειρισμό των αυτοποιημένων συστημάτων Διοικήσεως και Ελέγχου που χρησιμοποιεί το Όπλο.

7 apofoitisi anth

Η τελετή διεξήχθη παρουσία του Διευθυντή Πυροβολικού ΓΕΣ, Υποστρατήγου Δημόκριτου Ζερβάκη, ο οποίος επέδωσε τα πτυχία αποφοίτησης, την παλάσκα του Πυροβολητή στους Ανθυπολοχαγούς και βράβευσε τους τρεις πρωτεύσαντες με τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Όπλου.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter