Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 22:43

Τραυματίστηκε στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων κατά την διάρκεια εκπαίδευσης

Ο νεαρός υπολοχαγός ο οποίος είναι προελεύσεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και υπηρετεί αρκετά χρόνια στο επίλεκτο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) του Στρατού Ξηράς. Ο νεαρός υπολοχαγός ο οποίος είναι προελεύσεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και υπηρετεί αρκετά χρόνια στο επίλεκτο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) του Στρατού Ξηράς.

Ελαφρά τραυματισμένος στο δεξιό του πόδι και χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του είναι ένας νεαρός υπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος τραυματίστηκε σήμερα στη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητος της μονάδος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός υπολοχαγός ο οποίος είναι προελεύσεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και υπηρετεί αρκετά χρόνια στο επίλεκτο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) του Στρατού Ξηράς, που επιχειρησιακώς ανήκει στη Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδεύσεως σε βολές ταχείας αντιδράσεως του προσωπικού της μονάδος του και ενώ έβαλε εν κινήσει με το ατομικό του τυφέκιο Μ4 κατά του έναντι αυτού στόχου, με το άδειασμα του γεμιστήρα του, τράβηξε το υπηρεσιακό πιστόλι του Glock.17 από την πιστολοθήκη του στο δεξιό πλευρό, προκειμένου να συνεχίσει τις βολές. Κατά την κίνηση αυτή εκπυρσοκρότησε το πιστόλι και τον τραυμάτισε ελαφρώς στο δεξί πόδι.

Αμέσως μεταφέρθηκε αρχικώς στο Θριάσιο Νοσοκομείο και αμέσως μετά στο 401 ΓΣΝΑ, όπου και είναι για προληπτικούς λόγους εκτός κινδύνου. Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 22:53