Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 08:58

Με ενθουσιασμό η κατάταξη νέων Εθνοφυλάκων στο Ηράκλειο Κρήτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η ολοκλήρωση της κατάταξης και η έναρξη του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος, μέσα από τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει το ΓΕΣ αλλά και τα τοπικά στελέχη του Στρατού Ξηράς, αναμένεται να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το Τάγμα Εθνοφυλακής Ηρακλείου, προκειμένου οι Εθνοφύλακες να είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, όποτε η Πατρίδα τους καλέσει. Η ολοκλήρωση της κατάταξης και η έναρξη του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος, μέσα από τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει το ΓΕΣ αλλά και τα τοπικά στελέχη του Στρατού Ξηράς, αναμένεται να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το Τάγμα Εθνοφυλακής Ηρακλείου, προκειμένου οι Εθνοφύλακες να είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, όποτε η Πατρίδα τους καλέσει.

Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Με ενθουσιασμό και μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το μήνα Σεπτέμβριο η διαδικασία κατάταξης νέων Εθνοφυλάκων στο Τάγμα Εθνοφυλακής Ηρακλείου στην Κρήτη, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισής του.

4 teirakliou katataxi

3 teirakliou katataxi

Δεκάδες πολίτες, πέρασαν την πύλη του στρατοπέδου που στεγάζεται το ΤΕ Ηρακλείου  για να καταταγούν ως Εθνοφύλακες, μετά την σχετική πρόσκληση που είχαν λάβει. Εκεί τους υποδέχθηκαν, η Διοίκηση της Μεραρχίας, Τα στελέχη του Τ.Ε. αλλά και εν ενεργεία Εθνοφύλακες.

5 teirakliou katataxi

6 teirakliou katataxi

7 teirakliou katataxi

Παράλληλα, οι νέοι Εθνοφύλακες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και την αποστολή της Εθνοφυλακής αλλά και την σημασία του Θεσμού για την άμυνα της Κρήτης.

9 teirakliou katataxi

1 teirakliou katataxi

Η ολοκλήρωση της κατάταξης και η έναρξη του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος, μέσα από τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει το ΓΕΣ αλλά και τα τοπικά στελέχη του Στρατού Ξηράς, αναμένεται να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το Τάγμα Εθνοφυλακής Ηρακλείου, προκειμένου οι Εθνοφύλακες να είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, όποτε η Πατρίδα τους καλέσει.

2 teirakliou katataxi

10 teirakliou katataxi

Αξίζει να σημειωθεί πως, σε επίπεδο Ηρακλείου, ο ενθουσιασμός των Εθνοφυλάκων έχει προκαλέσει τα θετικά σχόλια της ηγεσίας, ενώ - παρά τα εμπόδια που επιχειρούν να βάλουν κάποιοι - οι Εθνοφύλακες ετοιμάζονται για μια δυναμική εμφάνιση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, προκειμένου να τιμήσουν την Εθνική Επέτειο, τους πεσόντες και τους μαχητές του Έπους του ’40, όπως έκαναν με απόλυτη επιτυχία τον περασμένο Μάρτιο, στην Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter