Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 09:47

Διοίκηση - Ηγεσία: Ομιλία Μπουραντά στο Γενικό Επιτελείου Στρατού

Ο κ. Δημήτριος Μπουραντάς, είναι καθηγητής του Management, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο κ. Δημήτριος Μπουραντάς, είναι καθηγητής του Management, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών διαλέξεων που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ ομιλία με θέμα «Διοίκηση - Ηγεσία», από τον καθηγητή κύριο Δημήτριο Μπουραντά.

Ο κ. Δημήτριος Μπουραντάς, είναι καθηγητής του Management, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

1 32

Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών.

Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό βιβλίων και άρθρων, ενώ έχει βραβευθεί επανειλημμένα με τον τίτλο «Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης» από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

9 14

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter