Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 17:06

Κρατούμενοι οι Έλληνες στρατιωτικοί - Τι αποφάσισε το τουρκικό δικαστήριο

Κατά την πρόταση του εισαγγελέα, οι δύο στρατιωτικοί θα δικαστούν για τα αδικήματα της κατασκοπείας και την παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη. Κατά την πρόταση του εισαγγελέα, οι δύο στρατιωτικοί θα δικαστούν για τα αδικήματα της κατασκοπείας και την παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

Με απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου της Αδριανούπολης, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, δόθηκε εντολή να συλληφθούν μέχρι να οριστεί η δικάσιμός τους.

Κατά την πρόταση του εισαγγελέα, οι δύο στρατιωτικοί θα δικαστούν για τα αδικήματα της κατασκοπείας και την παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

Όπως αναφέρει η Sözcü και το nTV, ο υπολοχαγός Άγγελος Μητρετόδης και ο λοχίας Δημήτριος Κούκλατζης, συνελήφθησαν από τους «Αετούς των Συνόρων», μονάδα που υπάγεται στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχεία του τουρκικού στρατού. Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή των στοιχείων τους, στο γραφείο της διοίκησης Χωροφυλακής της Αδριανούπολης, μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο το οποίο και διέταξε τη σύλληψή τους.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 17:18