Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 13:06

Εθνοφύλακες Ηρακλείου: Προετοιμασία και διανομή συσσιτίου σε άπορους συνανθρώπους μας

Ο Σύνδεσμος Εθνοφυλάκων Ηρακλείου Κρήτης συνεχίζει την φιλανθρωπική και κοινωνική του δράση. Ο Σύνδεσμος Εθνοφυλάκων Ηρακλείου Κρήτης συνεχίζει την φιλανθρωπική και κοινωνική του δράση.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, πολυμελής αντιπροσωπεία Εθνοφυλάκων του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηρακλείου Κρήτης, συμμετείχε στην προετοιμασία και διανομή του συσσιτίου απόρων του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Πόρου Ηρακλείου Κρήτης.

3

1

Ο Σύνδεσμος Εθνοφυλάκων Ηρακλείου Κρήτης «ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ», λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη αύξηση του αριθμού των συνανθρώπων μας που τρέφονται καθημερινά σε συσσίτια, με δική του πρωτοβουλία, ήρθε σε επαφή με τον υπεύθυνο του προνοιακού έργου της ενορίας Αγ. Γεωργίου Πόρου Ηρακλείου π. Μιχαήλ Βασσάλο με σκοπό να συνδράμει στην εξασφάλιση της παροχής και διανομής ποιοτικών τροφίμων στους συνανθρώπους μας που απευθύνονται λόγω ανάγκης σε συσσίτια.

1 si

Το σωματείο με ειλικρίνεια, με συνέπεια, με πνεύμα θυσίας και μεγάλη αγάπη προς τον συνάνθρωπο ανεξάρτητα από το ποιος είναι ή τι πιστεύει θα συνεχίσει την φιλανθρωπική και κοινωνική του δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης από τους Εθνοφύλακες Ηρακλείου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνοφύλακες Ηρακλείου: Τίμησαν τη Μάχη του Κοψά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Εθνοφυλάκων Ηρακλείου Κρήτης «ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ»

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter