Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 23:34

Αντιστράτηγος Φλώρος από Έβρο: Εδώ θα πέφτουν κορμιά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέστηκαν 8 επεισόδια που αφορούσαν στις ενέργειες προπαρασκευής – εκτέλεσης της διάβασης ευκαιρίας καθώς και διαδικασίες παραπλάνησης και αποδιοργάνωσης του εχθρού. Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέστηκαν 8 επεισόδια που αφορούσαν στις ενέργειες προπαρασκευής – εκτέλεσης της διάβασης ευκαιρίας καθώς και διαδικασίες παραπλάνησης και αποδιοργάνωσης του εχθρού.

Υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, άρτια οργάνωση και υποδειγματική εκτέλεση των ασκήσεων που έκοψαν την ανάσα, στην ΤΑΜΣ «ΜΑΝΙΤΣΑ – 2019» που διεξήχθη σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στον Έβρο.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέστηκαν 8 επεισόδια που αφορούσαν στις ενέργειες προπαρασκευής – εκτέλεσης της διάβασης ευκαιρίας καθώς και διαδικασίες παραπλάνησης και αποδιοργάνωσης του εχθρού.

Η ζεύξη του ποταμού πραγματοποιήθηκε με μέσα Μηχανικού του Δ’ΣΣ

Το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης του προσωπικού γέμισε υπερηφάνεια τους παρευρισκομένους με τον Διοικητή 1ης Στρατιάς / EU – OHQ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, να δηλώνει εξαιρετικά ικανοποιημένος από τη διεξαγωγή της άσκησης, μέσα από την ακρίβεια του συνόλου των ανθρώπων αλλά και των μέσων που συμμετείχαν σε αυτή ως «κυψέλη» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: alexpoli.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 23:43