Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 12:57

Εθνοφύλακες Χανίων: Αποχαιρέτησαν τον Διοικητή τους με ένα συγκινητικό βίντεο

Την τελευταία διετία κυρίως, η ενεργή συμμετοχή των Εθνοφυλάκων και η προσπάθεια της Διοικήσεως και των μονίμων στελεχών έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο Τάγμα. Την τελευταία διετία κυρίως, η ενεργή συμμετοχή των Εθνοφυλάκων και η προσπάθεια της Διοικήσεως και των μονίμων στελεχών έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο Τάγμα.

Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Το Τάγμα Εθνοφυλακής Χανίων, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα ΤΕΘ στις τάξεις του Στρατού Ξηράς, χάρη στη συστηματική εκπαίδευση, αλλά και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στα στελέχη και στους εθνοφύλακες.

Μάλιστα, την τελευταία διετία κυρίως, η ενεργή συμμετοχή των Εθνοφυλάκων και η προσπάθεια της Διοικήσεως και των μονίμων στελεχών έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο Τάγμα, κάτι που αναγνωρίζεται πρωτίστως από τους Χανιώτες που έχουν την τιμή να υπηρετούν σε αυτό, αλλά και από την Ηγεσία, τόσο σε επίπεδο Κρήτης όσο και επίπεδο ΓΕΣ.

Οι Εθνοφύλακες του ΤΕΘ Χανίων, με αφορμή την αλλαγή Διοικήσεως, ετοίμασαν ένα βίντεο μέσα από το οποίο αποχαιρετούν τον Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννη Μπαλάση, ο οποίος εκτέλεσε καθήκοντα Διοικητή το διάστημα 2018-2020. Παράλληλα, παρουσιάζονται και εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την εκπαίδευση, τις ασκήσεις και τις δραστηριότητες του ΤΕΘ Χανίων, από την αντίστοιχη περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 13:21