Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 18:48

Ελληνικός Στρατός: Πως βρέθηκαν υλικά του σε αποθήκες του εξωτερικού;

Μια εύλογη απορία του ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΥ, "αλιεύσαμε" από το Facebook και πραγματικά θα είχε αξία να μας απαντήσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού για το θέμα, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αλλά και ...ανάγκες όπως μας έχει δείξει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Μια εύλογη απορία του ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΥ, "αλιεύσαμε" από το Facebook και πραγματικά θα είχε αξία να μας απαντήσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού για το θέμα, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αλλά και ...ανάγκες όπως μας έχει δείξει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Μια εύλογη απορία του ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΥ, "αλιεύσαμε" από το Facebook και πραγματικά θα είχε αξία να μας απαντήσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού για το θέμα, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αλλά και ...ανάγκες όπως μας έχει δείξει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

"Εκποιεί ο ΕΣ υλικά που βρίσκονται σε αποθήκες στη Γερμανία;", σημειώνει ο ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ και συμπληρώνει: "Αν είναι έτσι, αφενός εύγε για την αξιοποίηση (παλαιότερα "έπαιζε" καταστροφή"), αλλά αφετέρου, μήπως προηγούνταν οι Ομάδες των Εφέδρων και τα Τάγματα Εθνοφυλακής, που μπορεί να τα έχουν ανάγκη αυτά τα υλικά;".

Στις παρακάτω φωτογραφίες, υπάρχουν τα υλικά του ΕΣ, όπως τα διαθέτει κατάστημα στη Γερμανία:

a84b0f2d

a15c62ad

a1fc7536

08464452

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 15:54