Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 17:16

Τι συμβαίνει με την Εθνοφυλακή στη Φλώρινα;

Επιστολή διαμαρτυρίας από  Εθνοφύλακα. Επιστολή διαμαρτυρίας από Εθνοφύλακα.
Γράφει ο Γιώργος Χουστουλάκης - Εθνοφύλακας ΤΕΕ Φλωρίνης αγνώστου Λόχου

Θέλω να εκφράσω την έντονη διαμαρτυρία και ΟΡΓΗ μου πρώτα μέσω διαδικτύου και στην συνέχεια στο αρμόδιο υπουργείο για την κατάσταση που επικρατεί στο ΤΕΕ Φλωρίνης, μέτα και από την ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου για την ενεργή συμμετοχή της Εθνοφυλακής για την άμυνα της πατρίδος.

Κύριοι,
!) Για οποιαδήποτε δραστηριότητα του ΤΕΕ Φλωρίνης δεν ενημερώνομαι από την πρώτη ημέρα που έχω ενταχθεί στις τάξεις της Εθνοφυλακής.
2) Η συμμετοχή μου γίνεται μόνο εάν λάβω γνώση από κάποιο τυχαίο γεγονός.
3) Στην Εθνικ'η εορτή της 28 Οκτώβριου όπου μετά απο πολύ καιρό παρήλασε στην ακριτική πόλη μας η Εθνοφυλακη, όχι μόνο δεν κλήθηκα άλλα δεν μπήκε στον "κόπο" το ΤΕΕ να με ενημερώσει εαν θέλω να συμμετέχω.

Η ανεξήγητη στάση του ΤΕΕ Φλωρίνης μου προξενεί ερωτηματικά γιατί εάν γίνεται απο αμέλεια ίσως να υπάρχουν κάποιες ισχνές απαντήσεις στα ερώτηματά μου, αλλά εάν γίνεται για κάποιους άλλους λόγους που δεν τους ξέρω οφείλω να τους γνωρίζω, κυρίως για το πως αποκλείονται κάποια άτομα και πως επιλέγονται κάποια άλλα.
Για την συμμετοχή μου στην Εθνοφυλακή δεν υπολόγισα ουτε το προσωπικο ουτε το οικονομικο κοστος, αλλά μόνο την αγάπη μου προς την πατρίδα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter