Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 11:06

Φλώρινα: Οι εξελίξεις μετά την οργίσμενη επιστολή του Εθνοφύλακα!

Η συνέχεια του θέματος που ανέδειξε το defenceline και προκάλεσε πολλές συζητήσεις! Η συνέχεια του θέματος που ανέδειξε το defenceline και προκάλεσε πολλές συζητήσεις!
Γράφει ο Γιώργος Μ. Χουστουλάκης Εθνοφύλακας - 1ου Λόχου Τάγματος Εθνοφυλακής Φλωρίνης

Σε συνέχεια της δημοσίευσης της διαμαρτυρίας μου μέσα από το defenceline.gr με θέμα "Τι συμβαίνει με την Εθνοφυλακή στην Φλώρινα", νοιώθω την υποχρέωση να αναφέρω τα ακόλουθα: Μετά την άμεση ανταπόκριση αρμόδιου Αξιωματικού, ο οποίος έδωσε απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που διατύπωσα στη δημοσίευσή μου και με ενημέρωσε για όλα τα θέματα και τον μοναδικό λόγο αδυναμίας επικοινωνίας του μαζί μου, εξαιτίας αλλαγής του αριθμού τηλεφώνου μου, οπότε αισθάνομαι την υποχρέωση και την ανάγκη να τον ευχαριστήσω δημόσια.

Θα ήταν αγένεια και άδικο από την πλευρά μου να μην αναγνωρίσω ότι χάρη στις προσπάθειες του σημερινού Διοικητή του ΤΕΕ, μετά από πολλά πολλά χρόνια η Εθνοφυλακή έκανε αισθητή την παρουσία της στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25 Μαρτίου στην Ακριτική μας πόλη.
Τέλος, θέλω να του γνωστοποιήσω ότι είναι τιμή μου να υπηρετώ την πατρίδα από τις τάξεις της Ελληνικής Εθνοφυλακής και θα είμαι στην διάθεση της πατρίδος όποτε μου ζητηθεί.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 11:12