Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 12:01

Οι δυνάμεις του Άσαντ μπήκαν στη Γιάμπρουντ - Πέφτει το προπύργιο των ανταρτών

Η κατάληψη του Γιάμπρουντ θα βοηθήσει τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ να θέσουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους τον δρόμο που συνδέει την περιοχή αυτή, στα παράλια της Μεσογείου, με την πρωτεύουσα και να αποκλείσουν τον ανεφοδιασμό των ανταρτών από τον Λίβανο. Η κατάληψη του Γιάμπρουντ θα βοηθήσει τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ να θέσουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους τον δρόμο που συνδέει την περιοχή αυτή, στα παράλια της Μεσογείου, με την πρωτεύουσα και να αποκλείσουν τον ανεφοδιασμό των ανταρτών από τον Λίβανο.

Σύροι στρατιώτες μπήκαν σήμερα στις ανατολικές συνοικίες της πόλης Γιάμπρουντ και προωθούνται προς τον κεντρικό οδικο άξονα του τελευταίου σημαντικού προπυργίου των ανταρτών κοντά στα σύνορα με το Λίβανο, βόρεια της Δαμασκού, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Αλ Μαγιαντίν.

Η κατάληψη του Γιάμπρουντ θα βοηθήσει τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ να θέσουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους τον δρόμο που συνδέει την περιοχή αυτή, στα παράλια της Μεσογείου, με την πρωτεύουσα και να αποκλείσουν τον ανεφοδιασμό των ανταρτών από τον Λίβανο. - ΑΠΕ/ΜΠΕ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter