Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 14:33

OXI στη καταστροφή των χημικών όπλων στη Μεσόγειο - Μεγάλη συγκέντρωση στο Αρκάδι!

Οι πολίτες του νησιού ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα των τοπικών φορέων και από έναν από τους πλέον ιστορικούς τόπους της Κρήτης διαδήλωσαν ενάντια στην επιχείρηση καταστροφής μέρους του χημικού οπλοστασίου του Άσαντ στη Μεσόγειο. Οι πολίτες του νησιού ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα των τοπικών φορέων και από έναν από τους πλέον ιστορικούς τόπους της Κρήτης διαδήλωσαν ενάντια στην επιχείρηση καταστροφής μέρους του χημικού οπλοστασίου του Άσαντ στη Μεσόγειο.

Βροντερό ΟΧΙ στην καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο θάλασσα, είπαν χιλιάδες Κρητικοί που συγκεντρώθηκαν στην Ιερά Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο! Οι πολίτες του νησιού ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα των τοπικών φορέων και από έναν από τους πλέον ιστορικούς τόπους της Κρήτης διαδήλωσαν ενάντια στην επιχείρηση καταστροφής μέρους του χημικού οπλοστασίου του Άσαντ στη Μεσόγειο, ξεκινώντας παράλληλα τις διαδικασίες κινητοποίησης και των υπολοίπων χωρών της περιοχής για τη δημιουργία ενός παρατηρητηρίου που θα έχει ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι Κρητικοί έφτασαν στο Αρκάδι με λεωφορεία που διέθεσαν οι τουριστικοί πράκτορες σε συντονισμό με τοπικούς φορείς της αυτοδιοίκησης, εργατικά κέντρα, συλλόγους κ.α., αλλά και με ιδιωτικά αυτοκίνητα κατακλύζοντας την περιοχή, ενώ οι συγκεντρωμένοι σύμφωνα με υπολογισμούς των οργανωτών, ξεπέρασαν τις 10.000, ενώ έχουν εκδοθεί αμέτρητα ψηφίσματα συμπαράστασης!

Όπως αποφασίστηκε, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ζητηθεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό και προεδρεύοντα της ΕΕ κ. Αντώνη Σαμαρά και τους υποψηφίους για την Ευρωβουλή, ενώ οι κινήσεις και οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι την οριστική αποτροπή της επιχείρησης η οποία καταδικάζεται από το σύνολο των επιστημονικών και περιβαλλοντικών φορέων της Κρήτης και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από το www.ertopen.com 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter