Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 15:09

Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης Αξιωματικών στο ΠΚΕΕΥΕ

Το Σχολείο, διάρκειας δύο εβδομάδων, παρακολούθησαν 32 εκπαιδευόμενοι (Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πολιτικό προσωπικό) από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Τουρκία και το Τρινιντάντ & Τομπάκο. Το Σχολείο, διάρκειας δύο εβδομάδων, παρακολούθησαν 32 εκπαιδευόμενοι (Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πολιτικό προσωπικό) από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Τουρκία και το Τρινιντάντ & Τομπάκο.

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014, ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του Βασικού Σχολείου Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης Αξιωματικών που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στο Κιλκίς.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης οι σπουδαστές παρακολούθησαν θεωρητικά αντικείμενα που αφορούν στις Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης ενώ πραγματοποίησαν και πρακτική εφαρμογή, με την συμμετοχή τους στην άσκηση «BLUE SHIELD 2014», στο πλαίσιο της οποίας εκπαιδεύτηκαν σε ασκήσεις πεδίου.

Το Σχολείο, διάρκειας δύο εβδομάδων, παρακολούθησαν 32 εκπαιδευόμενοι (Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πολιτικό προσωπικό) από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Τουρκία και το Τρινιντάντ & Τομπάκο.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter