Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 12:49

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων για την απώλεια του Λεωνίδα Βασιλικόπουλου

Το Δ.Σ της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) με οδύνη πληροφορήθηκε την απώλεια του Ναυάρχου Λεωνίδα Βασιλικόπουλου. Το Δ.Σ της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) με οδύνη πληροφορήθηκε την απώλεια του Ναυάρχου Λεωνίδα Βασιλικόπουλου.

Με αφορμή την την απώλεια του Ναυάρχου Λεωνίδα Βασιλικόπουλου (Δείτε ΕΔΩ), το Δ.Σ της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) με οδύνη πληροφορήθηκε την απώλεια του Ναυάρχου Λεωνίδα Βασιλικόπουλου.
Ο Άνθρωπος, Αγωνιστής, Αδιάφθορος, Δημοκράτης, Δίκαιος, Έντιμος, Πατριώτης, Ηγέτης, Στρατιώτης, Αξιωματικός, Αρχηγός Λεωνίδας Βασιλικόπουλος κόσμημα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τιμή για το Πολεμικό Ναυτικό ας είναι το φωτεινό παράδειγμα.
Το Δ.Σ εκφράζει τα πλέον θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και αποφάσισε να παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία για να πει εκ μέρους των μελών της ένωσης το ύστατο Καλό Ταξίδι Αρχηγέ.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter