Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 11:03

Ένα κερί για τους πεσόντες της Α' Μοίρας Καταδρομών!

21 Ιουλίου 2014, στις 20:00 οι Πολεμιστές τής Α' ΜΚ, θα συναντηθούν πάλι εκεί, στο Άγαλμα τού Παπάγου, απέναντι από το ΥΕΘΑ για να θυμηθούν και να τιμήσουν τούς συμπολεμιστές τους, και να αφηγηθούν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, ότι ανασυρθεί από τη μνήμη τους από εκείνη την εποχή και να μοιραστούν την Ιστορία τους με κάποιους πού σέβονται και τιμούν τα Ιερά και τα Όσια τής Φυλής. 21 Ιουλίου 2014, στις 20:00 οι Πολεμιστές τής Α' ΜΚ, θα συναντηθούν πάλι εκεί, στο Άγαλμα τού Παπάγου, απέναντι από το ΥΕΘΑ για να θυμηθούν και να τιμήσουν τούς συμπολεμιστές τους, και να αφηγηθούν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, ότι ανασυρθεί από τη μνήμη τους από εκείνη την εποχή και να μοιραστούν την Ιστορία τους με κάποιους πού σέβονται και τιμούν τα Ιερά και τα Όσια τής Φυλής.

21 Ιουλίου 2012! Μακριά από τα φώτα, μακριά από τη βουή και τον αχό, οι Πολεμιστές τής Α' ΜΚ συναντήθηκαν για πρώτη φορά με ένα κερί στο χέρι για νά θυμηθούν και να τιμήσουν τούς συμπολεμιστές τους, τούς ηρωικούς νεκρούς τους πού τούς προσέχουν από εκεί ψηλά.
21 Ιουλίου 2014, στις 20:00 οι Πολεμιστές τής Α' ΜΚ, θα συναντηθούν πάλι εκεί, στο Άγαλμα τού Παπάγου, απέναντι από το ΥΕΘΑ για να θυμηθούν και να τιμήσουν τούς συμπολεμιστές τους, και να αφηγηθούν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, ότι ανασυρθεί από τη μνήμη τους από εκείνη την εποχή και να μοιραστούν την Ιστορία τους με κάποιους πού σέβονται και τιμούν τα Ιερά και τα Όσια τής Φυλής.
Η κίνηση αυτή, δεν έχει καμία σχέση με συλλόγους ή σωματεία. Πρόκειται για μια κίνηση μακριά από τούς τύπους και τα πρωτόκολλα, αυθόρμητα, μόνο με ένα κερί στα χέρια!

Την παραπάνω συγκινητική ανάρτηση έκανε στο facebook ο Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter