Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 19:35

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανωτής του Ελληνικού Εθνικού Περιπτέρου στην AUSA 2014

Η AUSA αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 30.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση και περισσότερες από 500 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 27.800 τ.μ. περίπου. Η AUSA αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 30.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση και περισσότερες από 500 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 27.800 τ.μ. περίπου.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει την Επίσημη Εθνική Συμμετοχή - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2014 η οποία θα πραγματοποιηθεί 13 - 15 Οκτωβρίου 2014 στη Washington των ΗΠΑ.

Η AUSA αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 30.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση και περισσότερες από 500 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 27.800 τ.μ. περίπου.

Η Ελληνική Συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια δυναμική προσπάθεια συστράτευσης φορέων και επιχειρήσεων σε μία προσπάθεια να αναδειχθούν οι δυνατότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας στο πλαίσιο μίας δυναμικής πολιτικής εξωστρέφειας και προώθησης των προϊόντων τους στο εξωτερικό.

Η Εθνική συμμετοχή στην AUSA 2014 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας και υποστηρίζεται και από το Enterprise Greece. H Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Φώφη Γεννηματά θα παρευρεθεί στην έκθεση της AUSA 2014, ενώ στελέχη του Υπουργείου θα συνοδεύσουν την αποστολή κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος, δήλωσε σχετικά: Εμείς στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με σημαντική εμπειρία σε εθνικές συμμετοχές σε μεγάλες και σημαντικές εκθέσεις, είμαστε υπερήφανο για τη διοργάνωση του ελληνικού περιπτέρου σε μια τόσο σημαντική έκθεση στις ΗΠΑ. Πιστεύουμε ακράδαντα στις δυνατότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και θεωρούμε ότι μέσα από συντονισμένες και μελετημένες εξωστρεφείς κινήσεις θα μπορούν να τεθούν οι βάσεις για συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς αλλά και συνεργασίες με ξένες εταιρίες σε κοινά προγράμματα οι οποίες θα συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας τους αλλά και την βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας τους. Είναι το αποτέλεσμα μιας συνεχούς προσπάθειας ενίσχυσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειάς της, την οποία θεωρούμε ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter