Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 11:08

Το defenceline.gr χορηγός επικοινωνίας της ελληνικής συμμετοχής στην AUSA 2014!

Η AUSA αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 30.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση και περισσότερες από 500 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 27.800 τ.μ. περίπου. Η AUSA αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 30.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση και περισσότερες από 500 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 27.800 τ.μ. περίπου.

To defenceline.gr ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την ανάληψη της χορηγίας επικοινωνίας της ελληνικής συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2014, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου 2014!

Η AUSA αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 30.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση και περισσότερες από 500 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 27.800 τ.μ. περίπου. (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα)

Η επίσημη εθνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2014, διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Στην έκθεση συμμετέχουν τέσσερις Ελληνικές Αμυντικές Βιομηχανίες οι οποίες είναι οι εξής: HELLENIC DEFENSE SYSTEMS, IDE-INTRACOM Defense Electronics, ELFON και KOUIMTZIS.

Η Ελληνική Συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια δυναμική προσπάθεια συστράτευσης φορέων και επιχειρήσεων σε μία προσπάθεια να αναδειχθούν οι δυνατότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας στο πλαίσιο μίας δυναμικής πολιτικής εξωστρέφειας και προώθησης των προϊόντων τους στο εξωτερικό.

Το defenceline.gr ευχαριστεί τη διοίκηση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για την εμπιστοσύνη και το επόμενο διάστημα θα μεταφέρει τον παλμό της εθνικής συμμετοχής σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αμυντικών συστημάτων του κόσμου!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 15:27