Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 20:41

Επίσκεψη Αβραμόπουλου σε 1η Στρατιά, Ε/ΕΣΕΕ και ΑΤΑ

Ο κ. Αβραμόπουλος είχε λεπτομερή ενημέρωση αντίστοιχα από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Επιτελάρχη Ε/ΕΣΕΕ Ταξίαρχο Χρήστο Δρίβα και από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση. Ο κ. Αβραμόπουλος είχε λεπτομερή ενημέρωση αντίστοιχα από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Επιτελάρχη Ε/ΕΣΕΕ Ταξίαρχο Χρήστο Δρίβα και από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην 1η Στρατιά, στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε/ΕΣΕΕ), καθώς και στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), στη Λάρισα.

Ο κ. Αβραμόπουλος είχε λεπτομερή ενημέρωση αντίστοιχα από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Επιτελάρχη Ε/ΕΣΕΕ Ταξίαρχο Χρήστο Δρίβα και από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση. Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς και ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Επίσημη επίσκεψη του  ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ)

Κατά το χαιρετισμό του προς τις ηγεσίες των τριών μειζόνων σχηματισμών, ο κ. Αβραμόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και μεταξύ άλλων δήλωσε τα ακόλουθα:

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Θέλω μέσα από αυτήν την ευκαιρία, να σας ευχαριστήσω και να σας παρακαλέσω όπως μεταφέρετε σε όλα τα στελέχη όλων των βαθμίδων, επίσης τις θερμές ευχαριστίες μου. Να τους μεταφέρετε την ενθάρρυνσή μου να συνεχίσουν την άσκηση των καθηκόντων τους πάντα με γνώμονα την άδολη και συνειδητή αγάπη προς τη Σημαία και την Πατρίδα.

Να υπολογίζετε πάντοτε στη δική μου παρουσία σε όλα τα θέματα που αφορούν στη ζωή σας, στην υπηρεσία σας και στη λειτουργία σας ως αναπόσπαστου ισχυρού κομματιού του εθνικού μας συστήματος. Εύχομαι υγεία, δύναμη και αντοχή.

Εύχομαι να συνεχίζετε απρόσκοπτα να ασκείτε τα καθήκοντά σας για πολύ καιρό ακόμα από τις θέσεις που σας έχει εμπιστευτεί η Πατρίδα και η ηγεσίας σας. Νοιώθω πολύ υπερήφανος που είχα την τύχη στο πέρασμα των χρόνων που συνοδεύουν την πολιτική μου διαδρομή, να βρεθώ κι εγώ ανάμεσά σας».

Επίσημη επίσκεψη του  ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε/ΕΣΕΕ)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter