Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 18:58

Συνάντηση Γεννηματά με Ομογενείς στην Ουάσιγκτον στο περιθώριο της AUSA 2014

Η κα Γεννηματά αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αμυντική βιομηχανία και στις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα και εξασφάλισε τη βοήθεια των εκπροσώπων της ομογένειας σε επίπεδο επαφών με αντίστοιχες επιχειρήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κα Γεννηματά αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αμυντική βιομηχανία και στις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα και εξασφάλισε τη βοήθεια των εκπροσώπων της ομογένειας σε επίπεδο επαφών με αντίστοιχες επιχειρήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με τους εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων στην Ουάσιγκτον Άντι Μανάτος, Νικ Καράμπελας και Τζον Σιτιλίδης συναντήθηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά και ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης τους στην Αμερικανική πρωτεύουσα, με αφορμή την διεθνή έκθεση αμυντικών συστημάτων AUSA 2014.

«Η Ελλάδα με σταθερά βήματα βγαίνει από τη κρίση. Γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια και η ομογένεια έχει ρόλο σε αυτή. Πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό θα υπάρξουν ορατά αποτελέσματα και στην καθημερινή ζωή των πολιτών» σημείωσε η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Χρειαζόμαστε στήριξη από την Ομογένεια σε δυο επίπεδα. Στο επίπεδο των επενδύσεων και των εξαγωγών. Αυτό που πάνω από όλα χρειάζεται είναι να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Είναι μια χώρα που αγωνίζεται, είναι μια χώρα εργατική, με λαμπρούς επιστήμονες και επιχειρηματίες»

Η κα Γεννηματά αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αμυντική βιομηχανία και στις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα και εξασφάλισε τη βοήθεια των εκπροσώπων της ομογένειας σε επίπεδο επαφών με αντίστοιχες επιχειρήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε ακόμη με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Xρίστο Παναγόπουλο, τον στρατιωτικό ακόλουθο και ακόλουθο Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας Ευάγγελο Παπαδόπουλο ενώ επισκέφτηκε και τα γραφεία της στρατιωτικής αποστολής.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter