Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 14:10

Μάχη για το ... αυτονόητο - Σε λειτουργία ο γραμμικός επιταχυντής στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης

Η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στα πλαίσια της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη, κήρυξε την έναρξη του 25ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων (ΙΣΕΔ). Η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στα πλαίσια της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη, κήρυξε την έναρξη του 25ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων (ΙΣΕΔ).

Tη λειτουργία του γραμμικού επιταχυντή στο 424 ΓΣΝΕ στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε χθες η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.

«Δώσαμε σκληρή μάχη όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους ανθρώπους του Νοσοκομείου και του επιτελείου στην Αθήνα για να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και να πάρουμε τις αδειοδοτήσεις», επεσήμανε η κα Γεννηματά και συμπλήρωσε: «Αποτελεί ένα σύγχρονο μηχάνημα ακτινοθεραπείας, με απαιτήσεις εξειδικευμένου προσωπικού – το οποίο εξασφαλίσαμε από το ΕΣΥ. Πρόθεσή μας είναι η ανάπτυξη του Ακτινοθεραπευτικού τμήματος του 424 ΓΣΝΕ προς όφελος όλων των πολιτών. Αποτελεί στρατηγικής σημασίας προτεραιότητα για εμάς η επένδυση στην τεχνολογία στο δημόσιο Σύστημα Υγείας».

Η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στα πλαίσια της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη, κήρυξε την έναρξη του 25ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων (ΙΣΕΔ).

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter