Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 20:47

Στην τελετή για τους Ήρωες των Ιμίων και στα Readiness των F-16 στο Καστέλι αύριο ο Π. Καμμένος!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντήσει τα πληρώματα επιφυλακής των αεροσκαφών F-16, σε μια κίνηση με υψηλό συμβολισμό λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο των δύο Αεροπόρων μας στην Ισπανία! Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντήσει τα πληρώματα επιφυλακής των αεροσκαφών F-16, σε μια κίνηση με υψηλό συμβολισμό λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο των δύο Αεροπόρων μας στην Ισπανία!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος , αύριο Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:00 θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση για τους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την Πατρίδα στα Ίμια που θα τελεστεί στη Βάση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού (Μαραθώνας). Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων.

Ακολούθως θα μεταβεί στην Κρήτη όπου θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του καταδρομέα Εμμανουήλ Μπικάκη και θα επισκεφθεί την 133 Σμηναρχία Μάχης. Εκεί θα συναντήσει τα πληρώματα επιφυλακής των αεροσκαφών F-16, σε μια κίνηση με υψηλό συμβολισμό λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο των δύο Αεροπόρων μας στην Ισπανία!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον βουλευτή Ηρακλείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Δαμαβολίτη.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter