Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 13:35

ΒΙΝΤΕΟ - Η δέσμευση Καμμένου για τους βετεράνους πολεμιστές της Κύπρου!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το θέμα, αλλά και τις δεσμεύσεις του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το θέμα, αλλά και τις δεσμεύσεις του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέσα σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, η Πολιτεία τίμησε σήμερα τον Ήρωα Καταδρομέα Μανόλη Μπικάκη, 20 και πλέον χρόνια μετά τον θάνατό του και 40 χρόνια από την δράση του στην Κύπρο, όταν μαζί με συναδέλφους του κατέστρεψε πολλά από τα τουρκικά άρματα μάχης που απειλούσαν τη Λευκωσία τον Αύγουστο του 1974 κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης της εισβολής του Αττίλα.

Στις δηλώσεις του ο Π. Καμμένος τόνισε πως η Πολιτεία με μεγάλη καθυστέρηση τιμά τον Μ. Μπικάκη, αποκαθιστώντας μια αδικία, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του defenceline.gr ανακοίνωσε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τους βετεράνους πολεμιστές της Κύπρου, τους μαχητές της ΕΛΔΥΚ και τους Καταδρομείς που πολέμησαν τον Αττίλα για να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες ώστε να αναγνωριστούν οι θυσίες και ο αγώνας τους κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974!
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το θέμα, αλλά και τις δεσμεύσεις του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. "Το Έθνος έχει ανάγκη τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται τη στήριξη του Έθνους", τόνισε με νόημα ο Π. Καμμένος.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 13:58