Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 20:49

ΣτΕ: Οι ένστολοι μπορούν να έχουν τατουάζ υπό προϋποθέσεις...

Σύμφωνα με την απόφαση, θα πρέπει να γίνουν δεκτές οι προσφυγές των τεσσάρων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών και να ακυρωθούν οι απορριπτικές αποφάσεις για τις προσλήψεις τους. Σύμφωνα με την απόφαση, θα πρέπει να γίνουν δεκτές οι προσφυγές των τεσσάρων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών και να ακυρωθούν οι απορριπτικές αποφάσεις για τις προσλήψεις τους.

Με απόφαση του Γ΄ Τμήματος του ΣτΕ, δικαιώνονται τέσσερις Ειδικούς Φρουρούς, οι οποίοι προσέφυγαν όταν είχαν διαγραφεί από τον πίνακα επιτυχόντων επειδή έφεραν δερματοστιξία (τατουάζ), «συνιστά λόγο αποκλεισμού του υποψηφίου από τον διαγωνισμό για την πρόσληψη ειδικών φρουρών, εφόσον όμως αυτό είναι και με την ενδυμασία εξωτερικά εμφανές και επί πλέον οι σχετικές απεικονίσεις ως εκ του περιεχομένου τους είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου, είτε προκαλούν κατά τρόπο ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους».
Σύμφωνα με την απόφαση, θα πρέπει να γίνουν δεκτές οι προσφυγές των τεσσάρων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών και να ακυρωθούν οι απορριπτικές αποφάσεις για τις προσλήψεις τους. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 20:17