Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 17:39

Συνάντηση Καμμένου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, συναντήθηκε σήμερα στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Αλεξάντερ Βέρσμπαου. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, συναντήθηκε σήμερα στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Αλεξάντερ Βέρσμπαου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, συναντήθηκε σήμερα στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Αλεξάντερ Βέρσμπαου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Πριν από λίγο τελείωσε η σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, τον κ. Στόλτενμπεργκ, και τον κ. Βέρσμπαου, τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, τον επικεφαλής του στρατιωτικού τομέα. Ήρθαμε σήμερα, η ελληνική αποστολή, με τον Στρατηγό Κωσταράκο, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, τον Έλληνα αντιπρόσωπό μας στο ΝΑΤΟ που θα εκπροσωπήσει και αύριο την Ελλάδα στο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας.

Διαβεβαιώσαμε για τις καλές σχέσεις του ΝΑΤΟ με την Ελλάδα και τη συνέχιση της συνεργασίας με τη Συμμαχία. Διαβεβαιώσαμε ότι η νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει τη συνεργασία και τις καλές σχέσεις με τη Συμμαχία σε κοινές ασκήσεις, σε κοινές στρατιωτικές δράσεις και βεβαίως σεβόμενη τις διεθνείς συμφωνίες. Ξεκαθάρισα ότι οι σχέσεις με τις άλλες χώρες, εκτός της Συμμαχίας, δεν πρόκειται να πλήξουν τις καλές σχέσεις μας με τη Συμμαχία και ότι θα παραμείνουμε στα πλαίσια των συμφωνιών».

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter