Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 11:35

Κύπρος: Μνημόνιο Συνεργασίας Υπουργείου Άμυνας και Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Για αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και την παροχή δυνατοτήτων εκπαίδευσης και κατάρτισης των εθνοφρουρών αλλά και του μόνιμου προσωπικού. Για αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και την παροχή δυνατοτήτων εκπαίδευσης και κατάρτισης των εθνοφρουρών αλλά και του μόνιμου προσωπικού.

Στο πλαίσιο της πολιτικής του Υπουργείου Άμυνας για αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και την παροχή δυνατοτήτων εκπαίδευσης και κατάρτισης των εθνοφρουρών αλλά και του μόνιμου προσωπικού πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη συνεργασιών τόσο σε ό,τι αφορά προγράμματα εκπαίδευσης – κατάρτισης, όσο και στην προώθηση κοινών ερευνητικών προγραμμάτων στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας.

Συζητήθηκε, επίσης, η δυνατότητα προσφοράς προγραμμάτων πρακτικής εξάσκησης στο Υπουργείο για μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές. Για τη θεσμοθέτηση της συνεργασίας, η οποία θα τύχει εξέτασης σε τεχνοκρατικό επίπεδο, θα υπογραφεί σύντομα Μνημόνιο Συνεργασίας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter