Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 15:05

Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανίων για Στ. Θεοδωράκη: Η ντροπή δεν μπορεί να είναι δουλειά!

Ο κ. Θεοδωράκης, δήλωσε ότι η διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου, απο την Γερμανία, είναι "πράξη φασισμού" ! Ο κ. Θεοδωράκης, δήλωσε ότι η διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου, απο την Γερμανία, είναι "πράξη φασισμού" !

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανίων με αφορμή τη δήλωση του προέδρου του "Ποταμιού" μέσα από την οποία χαρακτήρισε τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων "πράξη φασισμού". Στη σχετική ανακοίνωση που καταλήγει με τη "βαριά" φράση, "η Ντροπή δεν μπορεί να είναι δουλειά!", οι ΑΝΕΛ Χανίων αναφέρουν:

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τις χθεσινές δηλώσεις του συντοπίτη μας, επικεφαλής του Ποταμιού και Βουλευτή Χανίων κ. Σταύρου Θεοδωράκη, στο περιστύλιο της Βουλής.

Ο κ. Θεοδωράκης, δήλωσε ότι η διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου, απο την Γερμανία, είναι "πράξη φασισμού" !

Αναρωτιόμαστε λοιπόν τα εξής:

Θεωρεί ο κ. Θεοδωράκης ότι αυτή η θέση του Ποταμιού εκφράζει την άποψη των ψηφοφόρων του, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και 152 άτομα από το Κοντομαρί, την Κάνδανο και τον Σκινέ;

Έχει το σθένος ο κ. Θεοδωράκης, αυτό που είπε στο περιστύλιο της βουλής, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους, να το πει στις πλατείες αυτών των χωριών, απευθυνόμενος στους κατοίκους τους;

Σε περίπου δυο μήνες από τώρα, θα πραγματοποιηθούν εδώ στα Χανιά οι εκδηλώσεις για την Μάχη της Κρήτης! Έχει σκοπό ο κ. Θεοδωράκης να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις ως τοπικός βουλευτής; Και αν ναι, εκπροσωπώντας ποιον; Αυτούς που τον έστειλαν στην βουλή ή τα αφεντικά του και τα συμφέροντα τους;

Θα θέλαμε τέλος να υπενθυμίσουμε στον κ. Θεοδωράκη ότι είναι βουλευτής Χανίων και αφεντικό του πλέον, είναι ο λαός των Χανίων!

Το γεγονός ότι και οι τρεις στις τρεις ερωτήσεις που έχει καταθέσει στην Βουλή έχουν να κάνουν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με τον Μπόμπολα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Κ. Θεοδωράκη, η δουλειά δεν είναι ντροπή! Αλλά η ντροπή, δεν μπορεί να είναι δουλειά!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter