Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 18:34

Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ, Α/ΓΕΝ και Πρέσβη της Βραζιλίας σε Ναύσταθμο Κρήτης και ΚΕΝΑΠ

Στη Κρήτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και ο Πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα Edgard Antonio Casciano. Στη Κρήτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και ο Πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα Edgard Antonio Casciano.

O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και ο Πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα Edgard Antonio Casciano, επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 τις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης και το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στη Σούδα.

Ο Βραζιλιάνος πρέσβης ενημερώθηκε για τις δυνατότητες ελλιμενισμού και υποστήριξης πολεμικών πλοίων της Βραζιλίας, καθώς και για την παροχή εκπαίδευσης των πληρωμάτων τους στις εκεί εγκαταστάσεις. Σημειώνεται πως τη Διοίκηση της Διεθνούς Ναυτικής Δύναμης (UNIFIL) που συγκροτήθηκε με απόφαση του ΟΗΕ το 2006, την παρούσα περίοδο έχει η Βραζιλία, η οποία έχει διαθέσει για το σκοπό αυτό μια φρεγάτα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter