Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 19:27

Σε Έβρο και Λήμνο η πολιτειακή, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για πασχαλινές ευχές

Επισκέφθηκαν φυλάκια της μεθορίου του Έβρου και μονάδες στη Λήμνο προκειμένου να ευχηθούν στο στρατιωτικό προσωπικό για την εορτή του Πάσχα. Επισκέφθηκαν φυλάκια της μεθορίου του Έβρου και μονάδες στη Λήμνο προκειμένου να ευχηθούν στο στρατιωτικό προσωπικό για την εορτή του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης επισκέφθηκαν φυλάκια της μεθορίου του νομού Έβρου προκειμένου να ευχηθούν στο στρατιωτικό προσωπικό για την εορτή του Πάσχα.

1 evr limn

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Κατ΄ αρχήν θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση στον Έβρο, στους κατοίκους του Έβρου, και θέλω να δηλώσω, όπως είπα και στον Δήμαρχο, ότι στο θέμα που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με τις καλύβες στον Έβρο, οι καλύβες δεν αποτελούν ιδιοκτησίες, οι καλύβες είναι, ξεκάθαρα, φυλάκια και παρατηρητήρια της Εθνοφυλακής. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος ενδίκων μέσων κατά των συγκεκριμένων φυλακίων και παρατηρητηρίων της Εθνοφυλακής. Θα παραμείνουν ως έχουν, υπό την κάλυψη και την πλήρη προστασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

3 evr limn

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 20:35