Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 18:09

Εχθρική ενέργεια η απελευθέρωση Ξηρού λένε οι ΗΠΑ!

Πηγές της κυβέρνησης, επιχειρώντας να καθησυχάσουν τις αμερικανικές ανησυχίες, ανέφεραν ότι δεν προβλέπεται αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, αλλά κατ' οίκον κράτηση με βραχιολάκι. Πηγές της κυβέρνησης, επιχειρώντας να καθησυχάσουν τις αμερικανικές ανησυχίες, ανέφεραν ότι δεν προβλέπεται αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, αλλά κατ' οίκον κράτηση με βραχιολάκι.

Η απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού θα θεωρηθεί ξεκάθαρη εχθρική ενέργεια, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγο πριν από την συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά στην Ουάσιγκτον με τον αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι.

Μάλιστα, ο κ. Πιρς αποκάλυψε ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα για να διαμαρτυρηθεί, ενώ τόνισε ότι και ο ίδιος μίλησε με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλο.

Ο κ. Πιρς, στεκόμενος μπροστά από μία πλάκα, στην οποία ήταν χαραγμένα τα ονόματα των στελεχών της αμερικανικής αποστολής που έχουν δολοφονηθεί από την 17 Νοέμβρη, ξεκαθάρισε ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει την απελευθέρωση καταδικασμένων τρομοκρατών για ιατρικούς λόγους δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από την ελληνική κυβέρνηση.

Νωρίτερα, πηγές της κυβέρνησης, επιχειρώντας να καθησυχάσουν τις αμερικανικές ανησυχίες, ανέφεραν ότι δεν προβλέπεται αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, αλλά κατ' οίκον κράτηση με βραχιολάκι.

Πρόσθεταν μάλιστα ότι η κυβέρνηση έχει δυο φορές ευαισθησία για την τρομοκρατία, «διότι τα εγκλήματα αυτά έγιναν στο όνομα της Αριστεράς». - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 18:15