Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 19:53

Περιοδεία Τόσκα σε Μονάδες και φυλάκια στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε μονάδες και φυλάκια στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ στο ΝΑ Αιγαίο, καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών στη Ρόδο. Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε μονάδες και φυλάκια στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ στο ΝΑ Αιγαίο, καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών στη Ρόδο.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε μονάδες και φυλάκια στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ (Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) στο ΝΑ Αιγαίο, καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα στρατόπεδα "Επιλάρχου Φράγκου Χρήστου" έδρα της 395 Επιλαρχίας Αναγνωρίσεων Εθνοφυλακής (395 ΕΑΡΜΕΘ) και "Λοχαγού Μπελούμπαση Νικόλαου", όπου εδρεύει η 1/38 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (1/38 ΔΤΕ) και ενημερώθηκε για την αποστολή των μονάδων και τη στελέχωσή τους.

Κατόπιν, έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, ενώ συναντήθηκε διαδοχικά με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο.

Επίσης, ο κ. Τόσκας πραγματοποίησε σύντομες επισκέψεις στο Καστελλόριζο και στο Φαρμακονήσι, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό της αντίστοιχης Δύναμης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) των δύο ακριτικών νησιών.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter