Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 13:25

INTRACOM Defense Electronics: Επίσκεψη των ακολούθων Άμυνας Ξένων Χωρών

Ανώτερα στελέχη της IDE υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν τους στρατιωτικούς διπλωμάτες των ξένων χωρών για τις δυνατότητες και τα προϊόντα της IDE καθώς και για τη συμμετοχή της εταιρίας σε πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής. Ανώτερα στελέχη της IDE υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν τους στρατιωτικούς διπλωμάτες των ξένων χωρών για τις δυνατότητες και τα προϊόντα της IDE καθώς και για τη συμμετοχή της εταιρίας σε πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής.

Οι ακόλουθοι Άμυνας, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας ξένων χωρών που είναι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της IDE (INTRACOM Defense Electronics), συνοδευόμενοι από επιτελείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ανώτερα στελέχη της IDE υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν τους στρατιωτικούς διπλωμάτες των ξένων χωρών για τις δυνατότητες και τα προϊόντα της IDE καθώς και για τη συμμετοχή της εταιρίας σε πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής που έχουν οδηγήσει τις εξαγωγές της εταιρίας τα τελευταία χρόνια σε ποσοστό πάνω από 98% του κύκλου εργασιών της.

1 ide

Σχετικά με την IDE
Η IDE, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στην σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, στο Λουξεμβούργο (NSPA) και στην Σουηδία.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter